Time Trial Running – Parcul Tineretului – 19 Ianuarie 2013 – Invitatie

Jan 9, 13 • Running3 CommentsRead More »

Am lansat deja ideea de Time Trial Running, ca metoda de antrenament si competitie. Pentru a stabili daca e o idee buna sau rea, impreuna cu grupul de alergare Run4Fun, va lansez invitatia la o Editie Pilot a alergarii de tip TIME TRIAL RUNNING, sambata, 19 ianuarie 2013, in parcul Tineretului. Va fi o alergare inedita si un antrenament binevenit pentru competitiile sezonului de iarna.

Intalnirea va avea loc la ora 9.00 la Cafeneaua Actorilor. Dupa incalzare vom da Startul la cca 100m de cafenea, in zona rondului de trandafiri. Traseul va masura aproximativ 5,7 Km (2 ture de lac). In caz de conditii nefavorabile (zapada, viscol, gheata), traseul se poate reduce la o singura tura + rondul de trandafiri (cca. 3.25 km).

Vom avea o Lista de Start si un Clasament Final.  Startul se va da individual pentru fiecare participant, la un interval fix de timp. Fiecare participant va fi cronometrat individual. Startul se va da in ordinea inscrierii pe Lista. Vor exista numere de Start si Bonuri de ordine la Finish. Participantii care vor incheia doar prima tura (2,85Km) vor fi mentionati si ei in clasament.

Startul va fi precedat de o incalzire (alergare usoara si exercitii de streching). Participantii isi pot depozita obiecte personale in masinile organizatorilor. Alergarea va benefecia si de prezenta unui fotograf .

Time Trial-ul din 19 Ianuarie 2013 este o continuare a alergarilor speciale din Parcul Tineretului (dupa Crosul Mos Alergacila si Alergarea imorala si ilegala). In plus dorim sa capatam experienta cu acest tip de alergare si antrenament (Time Trial) si sa realizam proiecte mai indraznete. Ne bazam pe sprijinul si simtul vostru de raspundere pentru a avea parte de o alergare deosebita.

 

3 Responses to Time Trial Running – Parcul Tineretului – 19 Ianuarie 2013 – Invitatie

  1. Meet you there… 🙂

  2. […] weekend incerc sa ajung la alergarile de grup cu cei de la Ro Club Maraton. Imi plac si alergarile Time Trial din Tineretului, care ofera un bun prilej de a alerga la un ritm mai ridicat. Pe langa alergarea […]

  3. […] weekend incerc sa ajung la alergarile de grup cu cei de la Ro Club Maraton. Imi plac si alergarile Time Trial din Tineretului, care ofera un bun prilej de a alerga la un ritm mai ridicat. Pe langa alergarea propriu-zisa, imi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *